Skaldjurssallad med ris och ägg

Skaldjurssallad med ris och ägg

Blanda riset med räkor, krabba, bönor och tomater. Lägg upp på en bädd av salladsblad och placera äggen ovanpå. Rör ihop fraiche med sweet chili-sås och ringla över.

    Ingredienser:

  • 1½ dl kokt fullkornsris (ca ½ dl okokt)
  • 100 g skalade räkor, 250 g oskalade
  • 1 burk salladskrabba, 170 g
  • 1 dl frysta, tinade sojabönor
  • 100 g frysta, tinade torkade tomater (Findus)
  • 50 g strimlad romansallad
  • 2 kokta, klyftade ägg
  • 4 msk matlagningsyoghurt
  • 1 msk sweet chili-sås

Antal portioner: 2

Omdöme
Namn
David
Datum
Omdöme
Skaldjurssallad med ris och ägg
Poäng
4

av Admin märkt med , , .

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: