Pepparkyckling med matkorn

Pepparkyckling med matkorn

Koka matkornet. Krossa pepparkornen grovt. Dela kycklingfiléerna på längden, salta och klappa in pepparblandningen. Bryn runtom i ½ msk smör/olja. Ta ur pannan när de är just genomstekta och ställ åt sidan övertäckt med folie. Bryn lök, squash och tomater i resten av matfettet Blanda ner det kokta matkornet, basilika, oliver och det mesta av osten. Fördela på två tallrikar. Skär kycklingen i skivor, lägg dem på tallrikarna och strö över resten av osten.?

    Ingredienser:

  • 1 dl matkorn eller ris för glutenfritt
  • 1½ tsk svart-, vit- och rosépeppar
  • 250 g kycklingfilé
  • 1 msk smör/olja
  • 1 skivad squash, 300 g
  • 100 g halverade körbärstomater

Antal portioner: 2

av Admin märkt med .

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: