Lammbullar med gnocchi

Lammbullar med gnocchi

Blanda färsen med lök, senap, ägg och kryddor. Rulla små bullar med vattensköljda händer. Stek i matfettet och varmhåll. Koka gnocchin och häll sedan av vattnet. Fräs lök, vitlök och squash i olja ca 5 min. Lägg ner tomaterna och fräs ½ min. Vänd ner gnocchi och rucolasallad.

    Ingredienser:

  • 250 g lammfärs, max 12 %
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 ägg
  • 100 g färsk gnocchi (potatispasta)
  • 1 liten vitlöksklyfta, skivad
  • 150 g squash, skivad
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g körsbärstomater, halverade
  • 1 näve rucolasallad

Antal portioner: 2

av Admin märkt med , .

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: