Kantarell- och squashpasta med chili

Kantarell- och squashpasta med chili

Koka pastan. Dela kantarellerna om de är stora. Skär squashen i skivor och sedan halvmånar. Pressa vitlöken och hacka löken. Ta bort kärnor och kärnhus på chilifrukten och finhacka den. Stek kantarellerna i hälften av oljan i en het panna, stek lite i taget. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan. Stek squash, vitlök, lök och chilifrukten i resten av oljan. Det är viktigt att grönsakerna är mjuka. Salta. Strimla skinkan. Tillsätt skinka och kantareller till stekpannan med grönsakerna. Låt skinkan bli varm. Servera kantarellfräset med den kokta pastan. Strö bladpersilja och riven ost ovanpå.

    Ingredienser:

  • 250 g vit fiberpasta, ev. glutenfri pasta
  • 200 g färska kantareller
  • 150 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 100 g rökt skinka
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • 25 g grovt riven parmesanost

Antal portioner: 4

av Admin märkt med , .

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: